Πρόσωπο

Skin Remodelling System

Σύστημα για θεραπείες αντιγήρανσης με: Υψηλής Τάσης Παλμικά Ρεύματα - Υπέρηχο - Μικρορεύματα - Ιοντοφόρεση - Μεσοθεραπεία

Όλες οι τεχνολογίες ενσωματωμένες σε μια κεφαλή εφαρμογής!

Το Skin Remodeling System™ είναι το πρώτο διαδερμικό σύστημα προσώπου που συνδυάζει τη θεραπευτική δράση των Υψηλής Τάσης Ρευμάτων (HVPC), του Υπερήχου, των Μικρορευμάτων και της Μεσοθεραπείας.

Εφαρμόζοντας την κεφαλή του Synchronized Delivery™ με τις πολλαπλές συνδυασμένες ενέργειες, προκαλούνται αντιδράσεις στο δέρμα και στο μυϊκό ιστό, που ενεργοποιούν το μηχανισμό επούλωσης, υπεύθυνο για την αναδόμηση και αποκατάσταση των χαλαρωμένων μυών, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και θεαματικά αναζωογονημένο.

  • Υψηλής Τάσης Ρεύματα (HVPC)

Χρησιμοποιούνται για την ανανέωση και επιδιόρθωση των μυϊκών ινών, ενώ βελτιώνουν το μυϊκό τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

  • Υπέρηχος 1 MHz 

Θερμαίνει με ασφάλεια τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ αναδομεί τις κατεστραμμένες ίνες κολλαγόνου, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και πυκνότητα του δερματικού ιστού.

  • Μικρορεύματα

Ανασηκώνουν τους χαλαρωμένους μύες και αυξάνουν την παραγωγή της ATP, δίνοντας στα κύτταρα την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους λειτουργίες, όπως είναι η διαίρεση και η επιδιόρθωση.

  • Μεσοθεραπεία

Ο συνδυασμός  Μεσοθεραπείας, Φωνοφόρεσης και Ιοντοφόρεσης είναι μια ακόμη τεχνολογική καινοτομία, που επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη διείσδυση των δραστικών αντιγηραντικών συστατικών. 

Η δύναμή του κρύβεται… στην κεφαλή εφαρμογής!

Το Synchronized Delivery system™ χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πρόγραμμα που ακολουθεί επακριβώς το ιδανικό ανά περίπτωση πρωτόκολλο θεραπείας, στην κατάλληλη ένταση και στον απαιτούμενο χρόνο. 

Το Synchronized Delivery system™ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, βελτιώνοντας την πυκνότητα και το μυϊκό του τόνο μέσω της τεχνολογίας HVPC Remodeling™. Περισσότερα, πιο γρήγορα & μακράς διάρκειας αποτελέσματα με θεραπείες που...

  • Επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση,  ενθαρρύνοντας τη δημιουργία νέων υγιών ιστών
  • Ενεργοποιούν τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου, αποκαθιστώντας τον όγκο και την   ελαστικότητα του δέρματος 
  • Επαναφέρουν το μυϊκό τόνο, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου
  • Δρουν στις βαθιές γραμμές έκφρασης, «μαλακώνοντας» τα σημάδια του χρόνου (όπως είναι το πόδι της χήνας & οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη)
  • Συσφίγγουν το δέρμα, επαναφέροντας το νεανικό σφρίγος και πυκνότητα του δερματικού ιστού

Τεχνικά χαρακτηριστικά 

Διαστάσεις: 58,5cm πλάτος x 136cm ύψος x 56,5cm βάθος | Βάρος: 26,5 kg

Καλέστε μας στο 2106777540 για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και τις διευκολύνσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Κάντε μία ερώτηση για αυτό το προϊόν

Σχόλια