Σώμα

P.R. Cell 2G

Σύστημα Ενδοδερμικού Μασάζ | Η λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος!

Το P.R. Cell 2G της καναδικής εταιρείας SILHOUET-TONE είναι ένα μηχάνημα ενδοδερμικού μασάζ, ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. 

Συνδυάζει μασάζ ελεγχόμενης αναρρόφησης με τη γαλλική τεχνική Palper Rouler μέσα από δύο ανατομικά σχεδιασμένους κυλίνδρους. 

Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος, αναλόγως του βαθμού  κυτταρίτιδας του πελάτη, δρώντας στην επιδερμίδα, στο χόριο και στον υποδόριο ιστό.  

Διεγείρει τη σωστή λεμφική και αιματική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποβολή τοξινών και τη σωστή αιμάτωση των αγγείων.

Τα βασικά στάδια δράσης του P.R. Cell 2G είναι:

  1. Απαλό μασάζ (επιδερμικό / δερμικό επίπεδο): Απελευθερώνει τη λεμφική κυκλοφορία, μειώνει το οίδημα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των κυττάρων 
  2. Μεσαίο μασάζ (δερμικό / υποδερμικό επίπεδο): Ομαλοποιεί τον συνδετικό ιστό, ενεργοποιεί την κυκλοφορία, την τονώνει και τη δραστηριοποιεί 
  3. Μασάζ σε βάθος (υποδερμικό / υποδερμικό επίπεδο): Δρα στο τοπικό πάχος, σε μεγάλο βάθος, απελευθερώνοντας τους ιστούς από τις τοξίνες και βοηθώντας στη μυϊκή τόνωση

Η ηλικία, ο τρόπος ζωής και η κατάσταση του δέρματος, προσδιορίζουν τον αριθμό των θεραπειών που χρειάζονται, για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η βελτίωση φαίνεται γενικά μετά από την 4η ή την 5η συνεδρία.

Συνήθως προτείνονται 12 συνεδρίες για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τροφοδοσία:100-240V 50/60Hz

Κατανάλωση ενέργειας: 60W

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλάτος 38cm, Ύψος 23cm, Ύψος με τη βάση 113cm,  Μήκος 51cm  |  Βάρος 7,7kg

Καλέστε μας στο 2106777540 για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και τις διευκολύνσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Αρχείο προϊόντος

Κάντε μία ερώτηση για αυτό το προϊόν

Σχόλια